Budva 2dit/1nate

Ora e nisjes:04:30, Periudha: 2 Ditore

Udhëtimi me Autobus Harea Travel

Vizite në Shkoder

Vizite në St. Stefan

Vizite në qytetin e Budvas

Vizite në Tivat , Kotorr

1x Darke në Hotel

1x Mëngjes në Hotel

Budva 2dit/1nate

Ora e nisjes:04:30, Periudha: 2 Ditore

Udhëtimi me Autobus Harea Travel

Vizite në Shkoder

Vizite në St. Stefan

Vizite në qytetin e Budvas

Vizite në Tivat , Kotorr

1x Darke në Hotel

1x Mëngjes në Hotel

travel_explore Aventurë / Eksplorim location_city Vizitë qyteteve shopping_cart Blerje / Shopping
Zona e synuar
Mali i zi
Përshkrimi

Dita I :

♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë dhe vazhdimi rrugës për në qytetin e Shkodrës , vizitë qytetit për 1 or .

♦ Pas vizitës së Shkodrës vazhdimi i rrugës për në ishullin St. Stefan , pamje panoramike për 45 minuta (parkingu lart te rruga ).

♦19:30 - 20:30 Darka, pas darke aktivitet i lirë dhe vizitë qytetit të Budvës

Dita II

♦ 08:00 - 09:00 Mëngjesi në hotel

♦ 09:30 Nisja për Tivat ( viztë qytetit deri në 11:30 )

♦ 11:30 Nisja për Kotor ( vizitë qytetit deri në 14:30 )

♦ 14:30 Nisja për Prishtinë

♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme

♦ Agjencioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.

Nr. diteve/neteve Përshkrimi Cmimi
2dite/1nete akomodimi,mengjesi dhe darka 48€
2dite/1nete akomodimi mengjes dreka dhe darka 55€

Permbledhja

Budva 2dit/1nate
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€

Totali:
0
Prej:
Nr. i personave
Data e udhëtimit
Emri
Mbiemri
Telefon

Permbledhja

Budva 2dit/1nate
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0 €
Opsione Shtese:
0€

Totali:
0.00
E-mail:
Nr. i telefonit
Kartelë Bankare
mcicon.png visaicon.png

Permbledhja

Budva 2dit/1nate
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
0

Permbledhja

Budva 2dit/1nate
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€

Totali:
0