Vikend ditorë në Shkodër dhe Kalanë e Rozafes

Ora e nisjes:05:45, Periudha: 1 Ditore

-Nisjet organizohen nga :
????05:45 - FERIZAJ (Hib Petrol)
????06:30 - PRISHTINË ( Stacioni i Autobusave)
????07:15 - SUHAREKË (Stacioni i Autobusave)
????08:00 - PRIZREN ( Stacioni i Autobusave)

Çmimi: 15€ për person

Në çmim përfshihet:
☀️ Udhëtimi me autobus Harea Travel
☀️ Vizitë SHKODËR , Shirokë, Kalaja Rozafasë
☀️ Pije dhe Embelsira gjatë rrugës

Vikend ditorë në Shkodër dhe Kalanë e Rozafes

Ora e nisjes:05:45, Periudha: 1 Ditore

-Nisjet organizohen nga :
????05:45 - FERIZAJ (Hib Petrol)
????06:30 - PRISHTINË ( Stacioni i Autobusave)
????07:15 - SUHAREKË (Stacioni i Autobusave)
????08:00 - PRIZREN ( Stacioni i Autobusave)

Çmimi: 15€ për person

Në çmim përfshihet:
☀️ Udhëtimi me autobus Harea Travel
☀️ Vizitë SHKODËR , Shirokë, Kalaja Rozafasë
☀️ Pije dhe Embelsira gjatë rrugës

departure_board Udhëtime ditore location_city Vizitë qyteteve
Zona e synuar
Shqipëri
Prezantimi

♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë dhe vazhdimi rrugës për në qytetin e Shkodrës arritja rreth orës 11:30, (vizitë qytetit deri në 14:00 )
♦ 14:00 nisja për drekë në Shirokë, buzë Liqenit të SHKODRËS (dreka individuale) deri në ora 15:30.
♦ 15:30 nisja për vizitë Kalasë së lashtë të Rozafatit deri në ora 17:00 (pagesa individuale) .
♦ Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00

Përshkrimi

Shkodra është qyteti i pestë më i populluar i Republikës së Shqipërisë. Qyteti shtrihet përgjatë fushës së Mbishkodrës midis pjesës jugore të liqenit të Shkodrës dhe ultësirës së Alpeve Shqiptare në brigjet e Bunës, Drinit dhe Kirit. Për shkak të afërsisë me detin Adriatik, Shkodra ndikohet nga një klimë sezonale mesdhetare me ndikime kontinentale.

Shkodra konsiderohet si kryeqyteti tradicional i Shqipërisë veriore, i referuar edhe si Gegëria, dhe shquhet për artet, kulturën, diversitetin fetar dhe historinë e trazuar mes shqiptarëve. Arkitektura e Shkodrës dominohet veçanërisht nga xhamitë dhe kishat që pasqyrojnë shkallën e lartë të diversitetit dhe tolerancës fetare të qytetit. Shkodra ishte shtëpia e shumë personaliteteve me ndikim, të cilët ndër të tjera ndihmuan në formësimin e Rilindjes Shqiptare.

Kalaja e Rozafës:

Kalaja e Shkodrës që mban emrin Rozafa është një monument mijëvjeçar i ngritur mbi një kodër shkëmbore në hyrje të qytetit të Shkodrës, në jug-lindje të tij. Qëndron mbi një kodër shkëmbore 130 metra mbi nivelin e detit, e rrethuar nga lumi Buna e Drin, me një sipërfaqe prej gati 9 hektarësh.

Kalaja përbën një simbol të qytetit, e pranishme ndër piktura, gdhendje etj.

Permbledhja

Vikend ditorë në Shkodër dhe Kalanë e Rozafes
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
15€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
15
Prej:
Nr. i personave
Data e udhëtimit
Emri
Mbiemri
Telefon
Permbledhja
Vikend ditorë në Shkodër dhe Kalanë e Rozafes
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
15€
Nisja:
1 X 0
Cakto

Totali:
15
E-mail:
Nr. i telefonit
Kartelë Bankare
mcicon.png visaicon.png
Permbledhja
Vikend ditorë në Shkodër dhe Kalanë e Rozafes
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
15€
Nisja:
1 X 0
Cakto

Totali:
15

Opsionet Shtesë:

Lloji Përshkrimi Cmimi shtese
Dreka tek Restoran SHiroka Menya përmaban: Peshk me garnitur 10.00 EUR
Opsioni Zero Nuk dua asnje sherbim Shtesë 0.00

Permbledhja

Vikend ditorë në Shkodër dhe Kalanë e Rozafes
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
15€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
15