Tirane

Ora e nisjes:06:00, Periudha: 1 Ditore

Udhetim me autobus Harea Travel 

Vizit ne Dajt , udhetim me teleferik

Vizit ne Qytetin e Tiranes

Liqeni artificial i Tiranës
 

 

Tirane

Ora e nisjes:06:00, Periudha: 1 Ditore

Udhetim me autobus Harea Travel 

Vizit ne Dajt , udhetim me teleferik

Vizit ne Qytetin e Tiranes

Liqeni artificial i Tiranës
 

 

departure_board Udhëtime ditore travel_explore Aventurë / Eksplorim location_city Vizitë qyteteve shopping_cart Blerje / Shopping
Zona e synuar
Shqipëri
Prezantimi

Tirana - është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Shqipërisë . Ndodhet në qendër të vendit, i rrethuar nga male dhe kodra me Dajtin që ngrihet në lindje dhe një luginë të lehtë në veriperëndim me pamje nga deti Adriatik në distancë. Për shkak të vendndodhjes në Rafshin e Tiranës dhe afërsia me Detin Mesdhe , qyteti është veçanërisht i ndikuar nga një klimë sezonale mesdhetare. Është ndër qytetet më të lagështa dhe më me diell në Evropë, me 2544 orë diell në vit.

Përshkrimi

Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar Morinë , rrugës së kombit për të arritur tek Kompleksin Turistik "Dajti Ekspress" rreth orës 11:30-12:00 ,   pastaj vizitojm qendrën e Tiranës dhe bukurit e Liqenit artificial.

12:00 - Te Kompleksi Dajti
14:00 - Nisja nga Kompleksi Dajti në drejtim të Qendres së Tiranës 

18:00 - Kthimi nga Tirana , nisja nga parkingu perball Taivanit 

21:00 - Arritja në Prizren

22:00 - Arritja në Prishtinë

 

VREJTJE:

Pagesat e teleferikut nuk perfshihen ne qmimin e ofertes ( individuale)

Ju lutemi vini re:
• Nisja në ditën e mbërritjes është zakonisht ndërmjet orës 5 të mëngjesit dhe 7 të mëngjesit nga pika juaj e nisjes e rezervuar.
• Kthimi zakonisht bëhet ndërmjet orës 18:00.
• Udhëtimi nuk është i përshtatshëm për personat me lëvizje të kufizuar. Ju lutemi na flisni për të shqyrtuar situatën tuaj individuale.
• Ne jemi të lumtur të përpiqemi të akomodojmë kërkesat për vende, por kjo nuk rezulton në një pretendim ligjor.
• Numri minimal i pjesëmarrësve në udhëtimet tona është 25 persona, vlen edhe për ekskursionet lokale fakultative (përveç rasteve kur përcaktohet ndryshe). Nëse numri i njerëzve është më i ulët, ne rezervojmë të drejtën, me kusht që çmimet të ruhen, të përdorim Mercedes Sprinter-in tonë të ri, modern 19-vendësh, me ndenjëse te levizshme dhe kondicioner.
• Për këtë udhëtim ju nevojitet një pasaportë e vlefshme Kosoves ose kartë identiteti.

Ne rezervojmë shprehimisht të drejtën për të bërë ndryshimet e nevojshme në itinerar në lidhje me masat aktuale të koronës, edhe në një njoftim të shkurtër. Ne gjithashtu rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në itinerar për arsye teknike dhe/ose të lidhura me motin.

Permbledhja

Tirane
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
15€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
15
Prej:
Nr. i personave
Data e udhëtimit
Emri
Mbiemri
Telefon
Permbledhja
Tirane
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
15€
Nisja:
1 X 0
Cakto

Totali:
15
E-mail:
Nr. i telefonit
Kartelë Bankare
mcicon.png visaicon.png
Permbledhja
Tirane
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
15€
Nisja:
1 X 0
Cakto

Totali:
15

Opsionet Shtesë:

Lloji Përshkrimi Cmimi shtese
Opsioni Zero Nuk dua asnje sherbim Shtesë 0.00

Permbledhja

Tirane
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
15€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
15