THETH - Parku Nacional

Ora e nisjes:06:00, Periudha: 2 Ditore

Udhetimi me Autobus Harea Travel

1x Fjetja ne Hotel

1x Darke ne hotel

1x mengjes ne hotel

Ecje ne mal .....

Vizitohet:  Kanionin i Grunasit, Vaskat dhe Syri i Kalter

THETH - Parku Nacional

Ora e nisjes:06:00, Periudha: 2 Ditore

Udhetimi me Autobus Harea Travel

1x Fjetja ne Hotel

1x Darke ne hotel

1x mengjes ne hotel

Ecje ne mal .....

Vizitohet:  Kanionin i Grunasit, Vaskat dhe Syri i Kalter

departure_board Udhëtime ditore travel_explore Aventurë / Eksplorim landscape Malor hiking Hiking / Ecje në bjeshkë
Zona e synuar
Shqipëri
Prezantimi

Thethi është një fshat në  rrethin e Shkodres / Shqipëri

Fshati ndodhet më në veri të luginës së Shalës, në mes të Alpeve me një bukuri të rallë, në Veri të Shqipëris. Shtatëdhjetë kilometra nga qyteti i Shkodrës, i mbrojtur nga tre malet Radohima, Sheniku, Papluku, me lartësi mbi 2500m mbi nivelin e detit, shtrihet lugina e lartë e Thethit,

Përshkrimi

Programi Dita 1

Nisja , ndalesa gjate rruges , nje ne aksin rrugor Kukës - Milot dhe e 2-ta ne fshatin Boge .

Mberritja ne Theth rreth ores 14:30.

Akomodimi dhe me pas dreka me ushqime tradicionale bio , te zones.

pas nje pushimi rreth 2 orë , ecje pergjate lumit te Shales (Thethit) dhe vazhdojme te Ujvara me pamje të mahnitshme

Mbas eksplorimit te Ujevares kemi per te vizituar Kullen e Ngujimit 400 vjecare

Darka rreth ores 19:00 , mbremja me shoqerine e lojrave, zjarrit dhe veres.

Dita 2

08:30 - 09:00 , mengjesin ne natyre

Pas mengjesit vizitojm Kanionin e Grunasit, Vaskat dhe Syrin e Kalter

Shenim, intenerarii qe do te ndiqet eshte deri tek pjesa e Vaskave Nderlyse ,per te gjithe pjesmarresit.Per  â–º persoant qe kane deshire te eksplorojne Syrin e Kalter do na duhet te ecim rreth 1 ore e 30 m

 

Nisja per Kthim , arritja rreth ores 22:30.

Duhet te keni parasysh se, oraret qe ne kemi percaktuar mundet edhe te ndryshojn, per arsyen sepse jemi ne zona malore Alpe dhe ndodh qe te vonohemi ne ndonje nga destinacionet me shume nga parashikimi.

Faleminderit per mirkuptimin tuaj

 

Minimumi grupit 16 Persona


Çmimi 55Euro /person .

Te perfshira Transporti (deri në Theth dhe kthimi )

Fjetja 1 nate, ushqimi  ( 1 x mengjes, ,  1 x  darke,) 

Cfare duhet te keni me vete: Veshje Sportive ,Kepuce per Hiking ose Atlete, Cante shpine, Shishe uji , Kapele, Syze Dielli, Elektrik Koke ose Dore, Ushqim., dhe sa me shume energjike. 

Nga fshati deri tek vaskat ne Nderlyse ka dy menyra per te shkuar .

1 Ne kembe e cila kerkon rreth 2 ore ecje,

2 Me automjet. Çmimi per te shkuar me automjet kushton 500 leke/personi vajtje-ardhje. 

 

Rezervimi i obliguar:  www.harea.travel

Tel: 029 271 100 , 049 81 71 61 , 044 126 576

Email: info@harea.travel

 

Kujdes: Personat që deshirojn të jenë vetem në dhom, paguajn ekstra.

Dokumentet e nevojshme : leternjoftimi  ose pasaporta

Nr. diteve/neteve Përshkrimi Cmimi
2dite/1nete Dhoma 2 krevatshe / person ,Te perfshira: ( mengjesi dhe darka ) 25€
2dite/1nete Dhoma singel /1 person ,Te perfshira: ( mengjesi dhe darka ) 35€
Nr. diteve/neteve Përshkrimi Cmimi
2dite/1nete Dhoma 2 krevatshe / person ,Te perfshira: ( mengjesi dhe darka ) 25€
2dite/1nete Dhoma singel /1 person ,Te perfshira: ( mengjesi dhe darka ) 35€

Permbledhja

THETH - Parku Nacional
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€

Totali:
0
Prej:
Nr. i personave
Data e udhëtimit
Emri
Mbiemri
Telefon

Permbledhja

THETH - Parku Nacional
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0 €
Opsione Shtese:
0€

Totali:
0.00
E-mail:
Nr. i telefonit
Kartelë Bankare
mcicon.png visaicon.png

Permbledhja

THETH - Parku Nacional
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
0

Permbledhja

THETH - Parku Nacional
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€

Totali:
0