Strugë, Ohër , Shën Neum , Pogradec

Ora e nisjes:05:00, Periudha: 2 Ditore

Super Vikend në Pogradec, Ohër, Shën Neum, Strugë ☘️❤️

• 1 NATË 2 DITË

• Çmimi: 40 € për person

Në çmim përfshihet:

???? Udhëtimi me autobus

????‍♀️SPA CENTER , Pishina e mbrendshme , Sauna !

???? Akomodimi në hotel “Enkelana” Pogradec

???? Mëngjesi dhe Darka në Hotel

????Vizitë: Strugë,Ohër, Shën Neum, Pogradec, Parku Drilon.

-Nisja  të Shtunen

-Kthimi të Dieln .

Strugë, Ohër , Shën Neum , Pogradec

Ora e nisjes:05:00, Periudha: 2 Ditore

Super Vikend në Pogradec, Ohër, Shën Neum, Strugë ☘️❤️

• 1 NATË 2 DITË

• Çmimi: 40 € për person

Në çmim përfshihet:

???? Udhëtimi me autobus

????‍♀️SPA CENTER , Pishina e mbrendshme , Sauna !

???? Akomodimi në hotel “Enkelana” Pogradec

???? Mëngjesi dhe Darka në Hotel

????Vizitë: Strugë,Ohër, Shën Neum, Pogradec, Parku Drilon.

-Nisja  të Shtunen

-Kthimi të Dieln .

departure_board Udhëtime ditore travel_explore Aventurë / Eksplorim location_city Vizitë qyteteve history Historik
Zona e synuar
Shqipëri Maqedonia Veriore
Përshkrimi

Nisja nga:

♦ Prizren 06:00 ( Stacioni i autobusave)

♦ Suharekë 06:30 (Stacioni i autobusave )

♦ Prishtinë 07:30 (Stacioni i autobusave )

♦ Ferizaj 08:00 (Hib Petrol magjistrale)

Agjenda????

Dita I

♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Bllacë dhe vazhdimi rrugës për Strugë

♦ 13:00 Arritja në Strugë, vizitë qytetit dhe burimi i Drinit të Zi deri në orën 14:30

♦ 14:30 Nisja për Ohër. Shetitje për rreth liqenit dhe qytetit deri në ora 17:00

♦ 17:00 Nisja për Shën Neum, arritja në orë 17:45. Vizitë Shën Neum deri në ora 18:45

♦ 18:45 Vazhdimi i rrugës për Pogradec përmes kalimit kufitar Sh. Neum

♦ 19:45 Arritja dhe akomodimi në hotel

♦ 20:00-21:00 darka në hotel dhe pas darkës shoqërim me muzik.

Dita II :

♦ 07:30- 08:30 Mëngjesi në hotel

♦ 09:00 ,Diten e fillojm me vizitën tek bukuritë magjepse te Parku Drilon deri në orën 10:45

♦ 10:45 vazhdimi i rrugës për në Tiranë ( vizitë qendrës së qytetit deri në orën 16:30 )

♦ 16:30 nisja për kthim. arritja rreth orës 22:00

Nr. diteve/neteve Përshkrimi Cmimi
2dite/1nete Dhoma 2 she ose 3 she / per person , perfshihet Mengjesi dhe darka 20€
2dite/1nete Dhoma singel / per person , perfshihet Mengjesi dhe darka 35€

Permbledhja

Strugë, Ohër , Shën Neum , Pogradec
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€

Totali:
0
Prej:
Nr. i personave
Data e udhëtimit
Emri
Mbiemri
Telefon

Permbledhja

Strugë, Ohër , Shën Neum , Pogradec
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0 €
Opsione Shtese:
0€

Totali:
0.00
E-mail:
Nr. i telefonit
Kartelë Bankare
mcicon.png visaicon.png

Permbledhja

Strugë, Ohër , Shën Neum , Pogradec
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
0

Permbledhja

Strugë, Ohër , Shën Neum , Pogradec
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
0€
Sigurimi:
0€

Totali:
0