Udhëtime me Traget Bari - Durrës

Nga data 21 korrik kemi udhëtime ( me TRAGET -Bari - Durrës ) çdo te matre dhe te ptemte. Nisjet bëhen nga Veriu i Italis ( Merano , Bolzano , Trento , Rovato , Verona ,Treviso Padova , Bologna ....) . Për rezervime : www.harea.travel